Kthehu pas
29.11.2017

Njoftim – takimi me ndermarrjet minerare

 NJOFTIM

Përfaqësuesit dhe personat përgjegjës të ndërmarrjeve që merren me shfrytëzimin dhe përpunimin e lëndëve minerare njoftohen se Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale organizon takim informues në lidhje më “Të drejtat dhe detyrimet për licencat e shfrytëzimit apo Lejet për aktivitete të veçanta” më theksa të veçantë; Planifikimit për vitin vijues, raportimet tremujore dhe raportimet vjetore.

Takimi do të mbahet të Enjte më 08.02.2018 nga ora 10:00 në sallën e madhe në ndërtesën e Ministrisë së Administratës Publike (ish ndërtesa e Rilindjes) në Prishtinë.

Me fat!