Kthehu pas
13.08.2015

Takim KPMM / SHGJK – Marrëveshja e Bashkëpunimit

Më datën 13.08.2015 në zyrat e KPMM-së u mbajt takimi mes KPMM dhe SHGJK (Shërbimi Gjeologjik i Kosovës). Në këtë takim u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes dy institucioneve për transferimin e Laboratorit Gjeologjik, dokumentacionit gjeologjik dhe personelit të Laboratorit, nga KPMM në SHGJK.