Kthehu pas
07.09.2016

Takim me Euromax Exploration Services

Me 07.09.2016, Bordi dhe Drejtori i KPMM-së pritën në takim Kompaninë Euromax Exploration Services ltd. Kompania ishte e Interesuar lidhur me Hulumtimet e Mineralizuara të arit dhe bakrit në pjesën Veriore të Kosovës. Në takim ishe i pranishëm edhe Shefi i Shërbimit Gjeologjik z. Fidaim Sahiti.