Kthehu pas
20.10.2016

Takim me Japan International Cooperation Agency

Me 20.10.2016 duke filluar nga ora 15:00, Bordi dhe Drejtori i Komisionit të Pavarur për Miniera e Minerale zhvilluan një takim me përfaqësuesen e Japan International Cooperation Agency në Kosovë, znj Kanako Terui. Temë e diskutimit ishte bashkëpunimi në sektorin minerar.