Kthehu pas
27.06.2022

Takim me përfaqësuesit e ndërmarrjes Trepça – Minierat Cërnac dhe Belloberdo

Në zyrat e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, sot u takuan Bordi dhe stafi udhëheqës e profesional me përfaqësuesit e minierave të Trepçës – Cërrnac e Bellobërdo. Qëllimi i këtij takimi ishte vazhdimi i licencave të shfrytëzimit për këto dy miniera të rëndësishme të Republikës së Kosovës.