Kthehu pas
07.02.2018

Takimi me Banken Botrore

 

Me datën 06.02.2018 me kërkesë të Zyrës së Bankës Botërore në Kosovë, Bordi dhe Drejtori i KPMM-së zhvilloi një takim me delegacionin e këshilltarëve të Bankës Botërore, Peter Carroll, Rex Deighton-Smith, dhe Christine Shepherd. Në takim u diskutua lidhur me funksionimin e KPMM-së, kompetencat, si dhe proceset e funksionimit të KPM – së në përgjithësi si rregullator i minierave.

Në takim po ashtu u diskutua edhe për Ligjin për Miniera dhe Minerale si dhe ndikimet që do ti ketë ndryshimi i këtij ligji.