Kthehu pas
07.09.2018

BROSHURA INFORMUESE PËR AKTIVITETE MINERALE TE LIGJSHME DHE TE PALIGJSHME

KPMM në bashkëpunim me  Drejtorin e Hetimeve të Krimeve të Rënda do të mbajnë një prezantim të Broshurës informative të aktiviteteve minerare të Ligjshme dhe të Paligjshme:

Në këtë eveniment janë të ftuar:

  1. Nga dy përfaqësues nga Komunat ( njëri nga Drejtoria e Inspektoratit dhe Drejtoria e Mjedisit)
  2. Policia e Kosovës, të gjithë shefat e regjioneve ( gjithsejtë tetë regjione)
  3. Komisioni Parlamentar për Zhvillim Ekonomik
  4. Ministria e Zhvillimit Ekonomik-MZhE
  5. Asociacioni i Komunave të Kosovës
  6. OJQ-të si GIZ-I,USAID-I
  7. Përfaqësues të mediave të shkruara dhe elektronike

Agjenda dhe Broshura Informuese do jenë në kete link.

Agjenda për broshurën informues

Broshura Informuese per parandalimin e aktiviteteve te jashteligjshme:

Broshura informuese per parandalimin e aktiviteteve te jashteligjshme

Formulari i Kontrollit nga Policia e Kosoves:

FORMULARI KONTROLLIT – POLICIA