Kthehu pas
24.08.2016

Takim me DURTEC GmbH dhe GIZ – resurset minerale

Bordi i KPMM-së i udhëhequr nga z. Musa Shabani Kryesues i Bordit të KPMM-së, me 24.08.2016 priti në takim Dr. Schomburg (DURTEC GmbH), Elena Lau( Giz ) lidhur me resurset minerale dhe procedurat e licencimit. Nga ana e vet, përfaqësuesit e KPMM-së prezantuan resurset minerale të Kosovës si dhe i dhanë sqarimet e nevojshme për procedurat e licencimit për hulumtim, shfrytëzim të resurseve minerale.